Vicdansız hırsızlar engelli aracındaki aküyü çaldılar
Beyoğlu'nda oturan bedensel engelli H.T.’nin, elektrikli engelli aracındaki aküyü çalan hırsızlar bu kadar da olmaz dedirtti. Zanlılar, polis tarafından yakalanırken, akü sahibine teslim edildi.
Yayınlanma :
13.04.2021 21:37


“Bu kadar da olmaz” dedirten hırsızlık olayının ardından sırra kadem basan şüphelilerin eşkalini belirlemek için güvenlik kamera kayıtları tek tek incelendi. Bedensel engelli H.T.’nin aracına ait aküleri çaldıkları ileri sürülen şüphelilerin B.O. ve O.S. isimli yaşları 18’den küçük iki şüpheli olduğu belirlendi. Yapılan operasyon ile yakalanan şüpheliler gözaltına alınırken, çaldıkları aküyü sakladıkları yeri polise gösterdi. Engelli aracına ait akü, H.T.’ye teslim edildi. Yakalanan iki yaşı küçük 2 şüpheli ise “Evden Hırsızlık” suçundan bu sabah adli makamlara sevk edildi. Zanlıların savcılıktaki sorgularının sürdüğü bildirildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: