Yeter ki Yüzleri Gülsün!
Bayraklı Belediyesi, bakıma muhtaç engelli ve yaşlılara sahip çıkıyor. Yatalak hasta, engelli ve yaşlılara evde kuaförlük hizmeti veren Bayraklı Belediyesi, bu vatandaşların aynı zamanda evlerini temizliyor, hastaneye gidip gelmelerine yardımcı oluyor.
Yayınlanma :
12.04.2017 11:26


Evleri Temizleniyor
Ayrıca, yaşlı, hasta ve engelli vatandaşların evleri belli periyotlarla ekipler tarafından temizleniyor. Yatalak ve engelli hastaların hastanelere getirip götüren Bayraklı Belediyesi’nin bu hizmetleri vatandaşlar tarafından takdir görüyor. Geçtiğimiz yıl 813 hasta nakli gerçekleştirilirken bugüne kadar toplam rakam 4 bin 206 oldu.
Yanlarındayız
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, özellikle dar gelirli, hasta ve engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “Elimizden geldiğince vatandaşlarımızın yardımına koşuyoruz. Bu konuda gerçekten örnek projeler gerçekleştirdik. Yatalak hastalarımızın, yaşlılarımızın evlerini temizliyoruz. Kişisel bakımlarını gerçekleştiriyoruz. Doktorlarımız evde yaptıkları muayeneyle hastaları gerekli kurumlara yönlendiriyor, tavsiyelerde bulunuyor. Yine yaşlı hastalarımızı evlerinden alıp hastaneye götürüyor, işleri bittiğinde tekrar evlerine bırakıyoruz. Biz her zaman onların yanındayız” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: