Yılbaşı öncesi sahte içki operasyonu
Diyarbakır'da düzenlenen operasyonda yılbaşında piyasaya sürülmek için hazırlanan yaklaşık 2 bin şişe sahte içki ele geçirildi. 2 kişi hakkında adli işlem yapıldı.
Yayınlanma :
21.12.2018 16:51


Habertürk Haber Merkezi'nin haberine göre, dün Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi'nde boş bir daireye yapılan baskında satışa hazır halde bin 60 şişe sahte rakı, 562 şişe sahte votka, 272 şişe sahte viski ve 39 şişe tekila ile sahte içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Sahte içkinin piyasa değerinin 450 bin lira olduğu belirtildi. Olayla ilgili Z.A. ve N.T. hakkında soruşturma başlatıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: