Akşener: Erdoğan ile İttifak Düşünmem
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2019’daki cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura CHP adayının kalması durumunda destekleyeceklerini açıkladı. Akşener yerel seçimlerde de CHP’yle ittifak kurabileceklerini söyledi.
Yayınlanma :
24.11.2017 15:09


Saadet Partisi ve Demokrat Parti’nin ortak adayı olmayı isteyebileceğini belirten Akşener, CHP ile İYİ Parti ortak bir aday çıkardığı zaman bunun ‘yeni Ekmeleddin Bey vakası’ olacağını kaydetti ve “Bunu doğru bulmuyorum. Onun için oradaki ittifaka karşıyım” dedi.
İYİ Parti lideri şöyle devam etti: “Diğer taraftan diyelim ki yerel seçim var. Referandumda 17 büyükşehir ‘Hayır’ verdi. ‘Buralarda iş birliği yapılabilir mi’ sorusunun cevabı aranabilir. Buraya ‘Hayır’ demiyorum. Yani bu aranabilir.”
Akşener, Cumhurbaşkan ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’la bir ittifak olasılığını da reddetti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: