AK Partili İnan ve beraberindeki heyet, Cemil Tugay ile bir araya geldi

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, milletvekilleri ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı ziyaret etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesine ait Tarihi Şato'da gerçekleşen buluşmaya AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, milletvekilleri Şebnem Bursalı, Yaşar Kırkpınar, Mahmut Atilla Kaya ve Mehmet Ali Çelebi katıldı.

Görüşmede Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız ve Menderes Belediye Başkan Vekili Asuman Şen de yer aldı.

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan İnan, Cemil Tugay ile bir araya geldiklerini duyurarak, "Şimdi güzel İzmir'imiz ve kıymetli hemşehrilerimiz için birlikte çok çalışma vakti!" ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABERLER