Başkan Soyer Bucaspor Taraftarlar Derneği üyeleriyle buluştu: “Yanınızda olmaya devam edeceğiz”
Yayınlanma :
09.10.2021 16:33


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bucaspor Taraftarlar Derneği üyeleri ile buluştu. Dernek üyeleri, Başkan Tunç Soyer'e kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Bucaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ercüment Yıldız, “Sizin konuşmalarınızda sık sık bahsettiğiniz 'Arka sıradakiler' bizleriz. Her zaman sizin yanınızdayız ve yanınızda olmaya da devam edeceğiz” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de ellerinden geldiği sürece Bucaspor Taraftarlar Derneği'nin yanında olacaklarını belirterek, “Benim işim bu, ben size sahip çıkacağım. Yeter ki nefesim yetsin, elim ayağım tutsun. Sayenizde güne çok güzel başladım. Sizleri tanıyıp, sizlerle birlikte olduğum için mutluyum. Bizim elimiz daha fazla size değecek. Yanınızda olduğumuzu göreceksiniz” diye konuştu.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, daha sonra Goya Engelli Turizm Geliştirme Kooperatifi'ni ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Murat Uçkan'dan bilgi aldı, kas hastası Seçil ve Aytül Uçkan kardeşlerle sohbet eden Başkan Soyer, esnafla da bir araya geldi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: