Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi İçin Toplu Ulaşım Seferberliği
4 Ağustos Perşembe günü Gündoğdu Meydanı'nda yapılacak "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi" için İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait tüm toplu ulaşım araçları gün boyu ücretsiz sefer yapacak. Miting saati göz önünde bulundurularak toplu ulaşım sefer saatleri de yeniden düzenlendi.
Yayınlanma :
03.08.2016 15:17


ESHOT Genel Müdürlüğü, ulaşımda sorun yaşanmaması için 18-23-80-90-121-802-63-168-302-70-104-171-8-12-554 ve 969 numaralı ana hatların son servislerini uzattı. Ayrıca 24.00-06.00 saatleri arasında çalışan Baykuş hatlarının da ücretsiz hizmet vereceği açıklandı.
İzmir Metrosu sefer saatlerini 00.45'e kadar uzattı. İZBAN'dan yapılan açıklamada ise saat 01.00'de Alsancak İstasyonu'ndan her iki yöne doğru günün son seferlerinin yapılacağı belirtildi.
Foça ve Mordoğan'dan Gemi Kalkacak
İZDENİZ ise miting öncesi ve sonrasında iskelelerde oluşacak yoğunluğa göre ek seferlerle ulaşım hizmeti verecek. Foça'dan 15.30'da, Mordoğan'dan 16.30'da mitinge katılacak vatandaşlar için gemi kaldırılacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: