Evlilik Programları Gündemden Hiç Düşmüyor
Son günlerde Türkiye’nin gündemini oldukça meşgul eden evlilik programlarının akıbeti merakla beklenirken, konunun medyada da sıkça yer aldığı belirlendi.
Yayınlanma :
29.03.2017 13:31


Hem İzliyoruz Hem de Şikayet Ediyoruz…
Türkiye'de hem en çok izlenen hem de en çok şikâyet edilen yayınlar arasında yer alan evlilik programlarında yaşananların basında sık sık yer almasının yanı sıra RTÜK’ün bu programlara kestiği cezalarında medyada hayli gündem olduğu saptandı. Son olarak evlilik programlarının Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile kaldırılacağı haberleri gündeme gelirken RTÜK’ün bu programların yayınlandığı kanalların yöneticileri ile toplantı yapması da öne çıkan haberler arasında yer aldı. Medyada çıkan haberleri inceleyen Interpress’in televizyon, internet ve yazılı basında yapmış olduğu araştırmaya göre, yılbaşından bu yana evlilik programları hakkında medyaya 11 bin 393 haber yansıdığı tespit edildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: