Zeynep Altıok Güzelbahçe ve Narlıdere'deydi
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı son 3 haftaya giren referandum yarışında Güzelbahçe ve Narlıdere’de parti örgütü, yerel yönetimleri ve yurttaşları ziyaret ederek referandumun nabzını tuttu.
Yayınlanma :
29.03.2017 14:27


“Gözaltıların Doğrudan Referandum Süreciyle İlgili”
Güzelbahçe Demokrasi Evi ziyaretinden sonra Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’yi makamında ziyaret eden Altıok, buradan Narlıdere’deki çalışmalara devam etti. Narlıdere İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Mehmet Şahin Fırat ve partililerle bir araya gelen Zeynep Altıok, Narlıdere’deki çalışmaları dinledi ve partililere gözlemlerini aktardı. Sabah gözaltına alınan CHP Narlıdere İlçe Başkanlığı üyesi Tuana Uğuz’la ilgili açıklamada bulunan Altıok “Bu gözaltıların doğrudan referandum süreciyle ilgili olduğunu düşünüyorum, ilçe yöneticimizin kardeşi aynı zamanda üyemiz Tuana Uğuz, iktidara muhalif görüşlere sahip genç bir üniversiteli. Fakat ne acı ki iktidara muhalif olmak artık bu ülkede gözaltına alınma sebebi. Hiçbir eleştiriye hiçbir hak talebine tahammülü olmayanların tek kişinin sultasında olacağı bir Türkiye böyle inşa ediliyor. Tuana Uğuz’un ve diğer gözaltına alınan tüm genç arkadaşların bir an önce serbest bırakılmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
“Narlıdere’de Yüzde 85’in Üzerinde Hayır Çıkacak”
Altıok’un Narlıdere çalışmaları; esnaf ziyaretleri, Demokrasi Evi’nde STK’larla buluşma ve son olarak Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ziyaretiyle tamamlandı. Zeynep Altıok’u çiçeklerle karşılayan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve Belediye Meclis Üyeleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Narlıdere’de yüzde 85’in üzerinde ‘Hayır’ çıkacağını belirten Altıok “Narlıdere, Urla, Güzelbahçe'den yarımadaya yarımadadan İzmir'e örgütümüz büyük bir dayanışma ve çalışma sergiliyor. İzmirliler ‘Hayır’da buluşuyor, ‘Hayır’ İzmir gibi güzel ve kucaklaşan bir ülke getirecek.” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: