weather
19°
Gerçek Haberci Gündem Tutuklu YENİ Parti Manisa İl Başkanı Özalper yeniden aday

Tutuklu YENİ Parti Manisa İl Başkanı Özalper yeniden aday

YENİ Parti Manisa İl Başkanlığı için 18 Ekim Pazar günü düzenlenecek ön seçimde tek aday olan tutuklu İlksen Özalper, cezaevinden yarışa girdiğini duyurdu.

1 Dakika
Okunma Süresi
Tutuklu YENİ Parti Manisa İl Başkanı Özalper yeniden aday

YENİ Parti Manisa Teşkilatı’nda ilçe kongre süreçlerinin tamamlanmasının ardından dikkatler il düzeyindeki seçime odaklandı. Cezaevinde bulunan mevcut İl Başkanı İlksen Özalper, görevine devam etmek amacıyla adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. Seçim süreci kapsamında tüm ilçe üyelerinin katılımıyla sandık başına gidilecek.

Özalper, adaylık açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Koşullar değişir, inanç değişmez”

“Birlikte verdiğimiz emek, omuz omuza büyüttüğümüz örgüt ve yarım bırakmayacağımız mücadele için YENİ Parti Manisa İl Başkanlığına yeniden adayım”

Oylama 18 Ekim’de tüm ilçelerde yapılacak

Tek adaylı olarak gerçekleşecek ön seçim, 18 Ekim Pazar günü saat 10.00 ile 18.00 arasında Manisa’nın tüm ilçelerinde kurulacak sandıklarda gerçekleştirilecek. Parti tüzüğü gereği tüm kayıtlı üyeler oy kullanma hakkına sahip olacak.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız