Güzelbahçeliler Cumhuriyet İçin Yürüdü
CHP Güzelbahçe İlçe örgütü, “Cumhuriyet yürüyüşü” düzenledi.
Yayınlanma :
29.10.2017 09:29


Yürüyüşçülere hitap eden CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, “Cumhuriyet birliktir, beraberliktir, özgürlüktür, adalettir, barıştır, kardeşliktir. Cumhuriyet ortak yaşamının, kadın erkek eşitliğinin adıdır. Bugün iş başında bulunan siyasi iktidar cumhuriyeti yok etmek, yerine diktatörlük getirmek istiyor. Cumhuriyet yok olursa, barış, özgürlük, birlik ve beraberliğimiz biter. Cumhuriyet giderse, komşularımızda yaşanan bölünme, parçalanmanın eşiğine biz de geliriz. Bu nedenle cumhuriyete ve Atatürk’ün ilkelerine sonuna kadar sahip çıkacağız. Kanımızın son damlasına kadar cumhuriyetimizi koruyacağız” dedi.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de,Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü, Atatürk devrim ve ilkelerine sahip çıkma, cumhuriyeti koruyup kollama konusunda Güzelbahçelilerin üzerine düşeni yaptığını, Güzelbahçeliler gibi tüm İzmir’in ve Türkiye’de yaşayan herkesin cumhuriyete sahip çıkması gerektiğini savundu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: