‘Hikaye-i Kaymakam’ Foça’da
Yayınlanma :
02.08.2018 16:54


‘Hikaye-i Kaymakam’ Beş Kapılar Kalesinde, 3 Ağustos 2018 Cuma Günü saat 21.00’de izleyici ile buluşacak.
Haluk Işık’ın kaleme aldığı ve Metin Karaman’ın yönettiği ‘Hikaye-i Kaymakam’ isimli müzikli tiyatro oyunu Foça Belediyesi’nin katkılarıyla sahnelenecek.
Kaymakamların hayatlarından kesitler sunarak izleyiciyi zaman zaman hüzünlendirecek zaman zaman güldürecek olan ‘Hikaye-i Kaymakam’ isimli oyun 3 Ağustos 2018 Cuma günü saat 21.00’de Beş Kapılar Kalesinde izleyici ile buluşacak.
Foça Belediyesinin katkılarıyla ücretsiz olarak sergilenecek ‘Hikaye-i Kaymakam’ isimli oyunu Yeni Foça’dan izlemek isteyenler için Karadut Kafe önünden saat 20.00’de araç kaldırılacaktır.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: