Husumetlisinin boğazına markette bıçak dayadı, dükkân sahibi ve müşteriler kurtardı
Bursa'da bir markette alışverişe gelen adamı husumetlisi boğazına bıçak dayayarak öldürmek istedi. Market sahibi ve müşterilerin müdahalesiyle kurtulan adamın o anları güvenlik kamerasına yansıdı.
Yayınlanma :
05.03.2021 00:42


O anlar güvenlik kamerasına an be an yansıdı. İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, H.G. kasada ödeme yapacağı sırada içeri giren A.A.A, cebinden çıkardığı bıçağı hasmının boğazına dayıyor. A.A.A, market sahibi ve müşterinin müdahalesi sonucu yere düşerek elindeki bıçak alınıyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: