İmamoğlu çocukları maça götürdü: Ortam çok güzel
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha önce maça gitmemiş 10 çocuğu, dün oyanan Galatasaray-Kasımpaşa maçına götürdü.
Yayınlanma :
14.09.2019 12:56


Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’in temmuz ayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyareti yaptığı sırada İmamoğlu, Cengiz’den, hayatlarında hiç stadyuma gitmemiş, yoksul çocukların maç izlemeleri için loca talebinde bulundu. Galatasaray Kulübü, İmamoğlu’nun çağrısına karşılık vererek, bir locayı İBB’nin kullanımına tahsis etmesiyle Sultanbeyli’nin Mecidiye Mahallesi’nde oturan 10 çocuk, İBB Başkanı İmamoğlu ile birlikte maç izledi.
Yaşları 12 ve 17 arasında değişen çocuklar, söz konusu locanın ilk misafirleri oldu. Bir çoğu hayatlarında ilk kez maça gelen çocuklar, Türkiye Süper Ligi’nin 4’üncü haftasının açılış karşılaşması olan Galatasaray-Kasımpaşa maçını locadan ve İBB Başkanı İmamoğlu ile birlikte izledi.
Bu loca artık onların...
İstanbul'un farklı ilçelerinden çocuklarımızı ve gençlerimizi misafir ediyoruz. Şehrimizin güzide kulüpleriyle bu tarz işbirlikleri kurmaya devam edeceğiz. pic.twitter.com/Stomn6CtW0
— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) September 14, 2019
Çocuklardan Murat Aytekin, "İlk kez bir maça geliyorum. Fenerbahçeliyim. Ortam çok güzel" derken, Hafit Elman da "İlk kez geliyorum, çok heyecanlıydı. 10 numara" diye konuştu. Caner Elman da, "Ortam süper. Galatasaray fanatiğiyim" ifadelerini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: