Konak’ta çocuk parkına saldırı
Yayınlanma :
28.04.2022 10:22


Konak Belediyesi’nin Levent Mahallesi muhtarından ve mahalle sakinlerinden gelen talep üzerine, yeni kurduğu çocuk parkına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce büyük zarar verildi. Konak Belediyesi’nin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı denetim ekipleri mahalledeki tek parka bakım için gittiklerinde korkunç manzarayla karşılaştı. Ekipler, parkın bayram öncesi kullanılamaz hale getirildiğini tespit etti.
Duvarları yıkıp, fidanları söktüler
Saldırganlar 200 bin TL’lik bir bedelle kurulan ve düzenli olarak bakımı yapılan parka acımadı. Bankları sökülen parkın, çocuk salıncakları kullanılamaz hale getirildi. Parkın duvarlarını da yıkan saldırganlar, yeni dikilen fidanları söktü. Parkta 20 bin TL’lik zarar meydana geldiği tespit edildi.
“Konak’a, emeklerimize saygısızlık”
Konak’ta mevcut yapılaşma nedeniyle yeşil alan bulmakta, park alanı oluşturmakta çok zorlandıklarını söyleyen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Biz çocuklarımız aileleriyle birlikte iyi vakit geçirsin, nefes alsın diye bulduğumuz her alanda ilçemize park kazandırmaya çalışırken, yepyeni, pırıl pırıl parkımızın getirildiği hale bakın. Gerçekten çok üzücü… Ekiplerimiz parklarımızı kurmak, bakımını yapmak için çok çalışıyor. Bu yapılan Konak’a, Konaklı hemşehrilerimize, özellikle çocuklarımıza büyük bir saygısızlık. Bizlerin emeğine de saygısızlık. Bayram öncesi güzelim alana zarar verip, parkı çocuklarımızın elinden aldılar. Yapılan büyük bir ayıptır, kötülüktür. Biz parkımızı en kısa sürede yeniden kurup çocuklarımızın yüzünü yine güldüreceğiz” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: