Narlıdere’de can dostlar için Pati-Fest!
Yayınlanma :
04.10.2021 11:55


KÖPEKLERİYLE YARIŞTILAR
Narlıdere Belediyesi'nin, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında, bu yıl ikincisini düzenlediği Pati- Fest’te, gün boyunca müzik dinletisi, stil yarışması, çocuklar için palyaço gösterileri düzenlendi. Sevimli köpekler, sahipleri ile birlikSahipli hayvanlar için ücretsiz danışmanlık, sahipsiz can dostlarımız ise sahiplendirme stantları kuruldu. 100 kiloya yakın mama dağıtımı yapıldı.
“AMAÇ FARKINDALIK YARATMAK”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Yaşamı paylaştığımız can dostlarımızın sağlığı ve kaliteli ortamlarda yaşamaları bizler için son derece önemli. Bu anlamda farkındalığımızın artması için bu festivali düzenledik. Katılan ve emek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: